Zdroj: https://www.ms-pisek.cz/aktuality/mestske-sluzby-pisek-s.r.o.jsou-hlavnim-partnerem-ms-v-hokejbalu  •  Vydáno: 3.5.2012 9:42  •  Autor: Tomáš Gareis

MĚSTSKÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. JSOU HLAVNÍM PARTNEREM MS V HOKEJBALU

MĚSTSKÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. JSOU  HLAVNÍM PARTNEREM MS V HOKEJBALUV Písku se ve dnech 18 – 23.6.2012 uskuteční Mistrovství světa juniorů v hokejbalu na jehož průběhu se budou jako hlavní partner podílet i Městské služby Písek s.r.o. . .

 

 

 

Zimní stadion v Písku, který je ve správě Městských služeb Písek s.r.o. bude koncem června letošního roku v obležení hokejbalistů z celého světa. Utkají se zde národní týmy např. Kanady, USA, České Republiky, Slovenska, Švýcarska a dalších v kategoriích U16 a U20. Městské služby Písek s.r.o. nebudou chybět u této  svým významem zřejmě největší akce letošního roku v jihočeském regionu.

 I mezinárodní hokejbal se tak zařadil do  seznamu již Městskými službami Písek s.r.o.  podporovaných sportů. Seznam podporovaných nejen píseckých sportovních oddílů najdete v sekci   „PODPORA SPORTU“. Bližší informace k mistrovství světa pak na www.wjc2012.com.