Zdroj: https://www.ms-pisek.cz/aktuality/informace-o-vystavbe-detskeho-hriste-v-ulici-otavska  •  Vydáno: 8.11.2011 12:45  •  Autor: Lenka Gareisová

INFORMACE O VÝSTAVBĚ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ V ULICI OTAVSKÁ

INFORMACE O VÝSTAVBĚ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ V ULICI OTAVSKÁ

Poslední nově vybudované dětské hřiště (dále jen DH)  v letošním roce je v ulici Otavská. Hřiště bylo po projednání umístěno v prostoru mezi domy čp. 1799 a 1813.

Na základě výběrového řízení výstavbu provedla firma Hřiště s.r.o. Brno. Skladba herních prvků je určena pro děti ve věku od 2 do 10 let. Herní prvky jsou zhotoveny z kovu v kombinaci s vysoce molekulárním polyetylenem. Všechny herní prvky jsou z produktové řady PIPE-AGE. Finanční náklady na výstavbu činily 494 050,-Kč. Uživatelé tohoto hřiště zde naleznou jehlan vytvořený ze sítí, pružinové houpadlo, podestu se skluzavkou, balanční prvky, dvouhoupadlo a pískoviště.

Celý prostor DH je ohraničen žárově zinkovaným oplocením. Vzhledem k tomu, že v těsné blízkosti probíhala oprava přilehlých  domů, bylo otevření tohoto DH posunuto až na 11.11. 2011, aby se tím zabránilo možným nepříjemnostem v souvislosti se stavbou.

Otavská ulice Otavská ulice Otavská ulice