Zdroj: https://www.ms-pisek.cz/aktuality/od-pondeli-7.6.2021-bude-otevren-bezecky-oval-na-atletickem-stadionu  •  Vydáno: 3.6.2021 10:00  •  Autor: Lenka Gareisová

Od pondělí 7.6. 2021 bude otevřen běžecký ovál na atletickém stadionu

Od pondělí 7.6. 2021 bude otevřen běžecký ovál na atletickém stadionuMěstské služby Písek od pondělí 7.6.2021 otevírají pro veřejnost běžecký ovál na atletickém stadionu v Písku. Jedná se o poskytnutí sportování veřejnosti.

Provozovat je možno běh a skok do dálky. Vstup do areálu je z Papírenské ulice. Prosíme návštěvníky, aby využívali ke sportování výše zmíněné prostory a nevstupovali na travnaté hřiště a pohybovali se pouze v tomto prostoru. K dispozici veřejnosti nejsou vnitřní prostory šaten, pouze soc. zařízení. Převlékání je možné pouze na tribuně.

Dále žádáme návštěvníky, aby respektovali případné pokyny správce areálu.  Prosíme při běhu nepoužívat vnitřní dráhu oválu. Veřejnost může tento areál navštívit každé úterý a čtvrtek v době od 16 do 18 hodin. V těchto časech je areál zpřístupněn jako  veřejné hřiště, tudíž nikdo neorganizuje sportovní činnost a vše je pouze na návštěvnících. Termíny otevření pro veřejnost se mohou měnit v souvislosti s vytížením areálu sportovními oddíly. O případných změnách budeme informovat na webu  https://msa.ms-pisek.cz , kde je aktuální rozpis obsazenosti jednotlivých sportovišť.  

Upozorňujeme, že provozovatel areálu nenese zodpovědnost za případné úrazy  vzniklé jak při sportovní činnosti, tak při pohybu v areálu.