Zdroj: https://www.ms-pisek.cz/aktuality/mestsky-areal/mestsky-areal-v-sedlackove-ulici-v-roce-2020  •  Vydáno: 26.1.2021 10:18  •  Autor: Lenka Gareisová

Městský areál v Sedláčkově ulici v roce 2020

Městský areál v Sedláčkově ulici v roce 2020Provozovatel Městského areálu v Sedláčkově ulici, Městské služby Písek s.r.o. v loňském roce zajistily chod areálu spojený s údržbou objektů, veřejných prostor, komunikací a zeleně včetně údržby výměníkových stanic, vodáren, tlakových nádob a dalšího zařízení souvisejícího s provozem objektu.

Byly provedeny pravidelné revize technického zařízení jako např. nákladní výtahy, elektro revize, revize tlakových nádob a technologického zařízení objektu.

Mimo běžné údržby, která se na budovách prováděla, jako např. opravy a výměny elektro instalací, svítidel, opravy soc. zařízení, opravy vstupních dveří a oken atd.

Z větších akcí, které byly provedeny, zmiňujeme např. rekonstrukci střechy na objektu 03, dodávky 2 ks nových výměníkových stanic a rekonstrukci vytápění objektu související s přechodem na teplovodní vytápění, dodávka a osazení 3 ks sekčních  vrat. 

V letošním roce se plánuje dodávka další výměníkové stanice a rekonstrukce vytápění výrobní haly, dále dodávka a kompletní rekonstrukce nákladního výtahu.