Zdroj: https://www.ms-pisek.cz/aktuality/opravy-povrchu-chodniku-a-vozovek-v-roce-2020  •  Vydáno: 11.1.2021 6:39  •  Autor: Lenka Gareisová

Opravy povrchů chodníků a vozovek v roce 2020

Opravy povrchů chodníků a vozovek v roce 2020Městské služby Písek s.r.o. stejně jako v předchozích letech, zajišťovaly také v roce 2020 opravy povrchu chodníků a vozovek.

Konkrétně  se  jednalo  o  rekonstrukce  povrchů  vozovek  v  ulicích  Jaromíra   Malého, Otakara Jeremiáše,  Dr. M. Horákové, Na Spravedlnosti, která navazovala na rekonstrukci vodovodního řadu a také komunikace mezi Semicemi a Novým dvorem, kde se podařilo rozšířit vozovku a zajistit tak bezpečnější průjezd vozidel.

Povrchy chodníků se v roce 2020 podařilo zrealizovat v ulicích Vinařického, nábřeží 1. máje, Na Ryšavce a Nádražní.

Dále Městské služby Písek s.r.o. zajišťovaly vybudování místa pro kontejnery v ulici K Lipám, vybudování chodníku a místa pro přecházení v ulici Na Trubách a realizaci povrchů po pokládce inženýrských sítí veřejného osvětlení, VN a NN. Největší z těchto akcí byla rekonstrukce sítí VN a NN na Velkém náměstí, Alšově náměstí a přilehlých ulicích.

Na rok 2021 plánujeme rekonstrukce vozovek v ulicích Sadová, U Papírny, Lipová Alej a Gregorova. Dojde také na opravy chodníků, které vykazují velkou známku nerovností a vyžilého stavu materiálu.