Kvalitní služby městu i občanům
Kategorie: Aktuality, Plavecký stadion

Plavecký stadion v Písku zahajuje „zimní“ (poprázdninovou) sezónu 2014/2015

Po týdenní odstávce bazénu, kterou bylo potřeba provést pro zajištění optimálních hygienických podmínek, bude provoz plaveckého stadionu opět zahájen v pondělí 1.9. 2014.

Během této odstávky provozu došlo ke kompletní asanaci plaveckého stadionu i bazénových van včetně výměny bazénové vody. Zároveň bylo tohoto přerušení provozu využito k potřebné údržbě na objektu a zařízení, např. došlo k výměně poškozeného vybavení WC na vstupní hale, čištění vzduchotechnik včetně výměny jejich filtrů a přípravy jednotek na opravu nefunkční regulace včetně výměny motoru s oběžným kolem. Nezbytně nutné bylo provést opravu nádrže TUV, která vykazuje známky netěsnosti a pro zajištění provozu je potřeba plánovat její výměnu včetně všech připojovacích prvků. Z důvodu dodržení platné legislativy byla připravena bazénová technologie na instalaci zařízení potřebného k měření průtoku bazénové vody do jednotlivých bazénů, které se bude instalovat v nejbližší době.

Tímto zveme návštěvníky plaveckého stadionu, kteří budou do areálu přicházet po novém vstupním schodišti, jehož celkovou rekonstrukci zvládly Městské služby Písek s.r.o. za pouhé 3 týdny, nejen na zahájení plavecké sezóny a relaxaci v parních komorách, ale i na organizované plavání pro děti, které zajišťuje plavecká škola v režii Městských služeb Písek. Jedná se o odpolední výuku plavání pro děti od 4 let. Nově nabízíme i plavání rodičů s dětmi od 3 let a plavání pro děti v družinách apod.
Více informací naleznete na adrese: http://www.ms-pisek.cz/plavecka-zarizeni

Těšíme se na Vaši návštěvu.

print Formát pro tisk