Kvalitní služby městu i občanům
Kategorie: Aktuality, Plavecký stadion

Plavecká škola ukončila školní rok 2013/2014

Plavecká škola ukončila školní rok 2013/2014Plavecká škola, kterou provozují Městské služby Písek s.r.o. na plaveckém stadionu v Písku, má za sebou první školní rok 2013/2014. Během tohoto období úspěšně zajišťovala dopolední základní a zdokonalovací plaveckou výuku žáků prvního stupně základních škol a přípravnou plaveckou výuku žáků mateřských škol.

V průběhu roku byla tato činnost rozšířena o odpolední kurzy plavání pro děti ve věku od 3 let do 8 let. Celkem školou prošlo více jak 2 400 žáků z 23 základních a 32 mateřských škol. Již dnes je možno předpokládat, že následující školní rok 2014/2015 bude přinejmenším stejně tak kapacitně naplněný jako rok uplynulý. Spolupráci již potvrdilo 25 základních a 33 mateřských škol, a aby bylo možné vyhovět všem těmto subjektům, bude plavecký stadion pro školy a školky od začátku školního roku nově přístupný i v pondělních dopoledních hodinách. Dále plavecká škola plánuje (stejně jako v předchozím školním roce) otevřít pro dětskou veřejnost odpolední výuku plavání a nově chystá i rozšíření nabídky o plavání pro děti v družinách, specifické aktivity ve vodě pro seniory a pohybované tréninky ve vodě pro sportovce. Více informací naleznete na adrese http://www.ms-pisek.cz/plavecka-zarizeni

Tímto by také celý tým plavecké školy rád poděkoval všem školám, školkám, ředitelům škol, pedagogům, žákům i jejím rodičům za spolupráci v uplynulém školním roce a za zachování přízně v roce následujícím.

print Formát pro tisk